Είπαν για εμάς

Βασίλης Π.

Αγυιά Πατρών

10/Απρ/2019


 

Πραγματικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εργασία των παιδιών και την άψογη συμπεριφορά τους. Τους ευχαριστώ για τον γρήγορο χρόνο που ολοκληρώσαν τις εργασίες τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.

ΜΠΟΖΑΙΤΙΚΑ

06/Απρ/2019


 

Επαγγελματική παρουσία, το έργο τελείωσε χωρίς προβλήματα, ευχαριστώ την εταιρεία για την άψογη εκτέλεση του έργου τους

Λάμπρος Δ.

Λυγιάς Ναυπάκτου

04/Απρ/2019


 

Πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά αλλά και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΚΙΚΗ Κ.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

24/Μαρ/2019


 

Είμαι ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας είσασταν άμεσοι και αποτελεσματικοί.

ΛΟΗ Β.

ΑΘΗΝΑ

16/Μαρ/2019


 

Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και αποπεράτωση του έργου μου σε λογικά χρονικά πλαίσια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

15/Μαρ/2019


 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ενεργειοδομή για την πολύπλευρη κ αμέριστη βοήθεια για την ένταξη μου στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οικον. Έχω την αίσθηση ότι συνεργάστηκα με αληθινούς επαγγελματίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

ΜΑΜΟΥΛΑΔΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

06/Φεβ/2019


 

Καλησπέρα, άψογη δουλειά, άψογο προσωπικό και πολύ γρήγοροι. Γενικά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τη δουλειά που μου κάνανε και θα ξανασυνεργαζομουν πολύ ευχαρίστως μαζί τους …

ΛΙΤΣΑ Α.

ΠΡΑΤΣΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ

09/Ιαν/2019


 

θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκεκριμένο γραφείο για την άψογη συνεργασία μας όσον αφορά τις εργασίες που έγιναν στο σπίτι μου με το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οικον» κ ως εκ τούτου συνιστώ ανεπιφύλακτα κ άλλους να εμπιστευθούν το γραφείο αυτό.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.

ΜΑΜΟΥΛΑΔΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

20/Νοέ/2018


 

Τυπικοί και οργανωμένοι πάντα μέσα στον προγραμματισμό τους διεκπεραίωσαν τις εργασίες στο σπίτι μου στους χρόνους που είχαμε ορίσει.

ΧΑΡΗΣ ΑΝΤ.

13/Νοέ/2018


 

Άριστοι επαγγελματίες, και πριν αλλά και μετά τις εργασίες είναι κοντά στον πελάτη. Πολύ καλή δουλεία σε πολύ λίγο χρόνο με τα καλύτερα και ποιο ποιοτικά υλικά!

ΧΡΗΣΤΟΣ Π.

ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

09/Νοέ/2018


 

Το γραφείο Ενεργειοδομή ανέλαβε το 2018 να κάνει την αίτηση για την ένταξη του σπιτιού μου στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οίκον χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για μένα. Αφού έγινε η ένταξη τοποθετήσαμε στο σπίτι αλουμίνια, αντλία θερμότητας, τέντες, και κλιματιστικά. Άψογη συνεργασία. Έγινε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένα συνεργεία Αξίζει να τους εμπιστευτεί κάποιος και για την υποβολή της αίτησης για την ένταξη στο πρόγραμμα αλλά και για την υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης.

ΛΕΤΤΑ Α.

29/Οκτ/2018


 

Ικανοποιημένη από τις εργασίες των συνεργείων αλλά και από την προσέγγιση της εταιρείας καθώς και την διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΣ

26/Οκτ/2018


 

Συνεργάστηκα με την Ενεργειοδομή το 2017. Τοποθετήσαμε αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για θέρμανση και τέντες στο σπίτι με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον. Τηρήθηκε το συμφωνητικό κατά γράμμα. Τέλειοι επαγγελματίες , έχοντας συνεργασία με τα κατάλληλα εξειδικευμένα συνεργεία .Επέλεξα το συγκεκριμένο γραφείο μετά από πολύ ψάξιμο στην αγορά για τις παροχές που μου πρόσφεραν.

ΗΛΙΑΣ Ν.

ΑΓ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΑΤΣΙΚΑ

06/Οκτ/2018


 

Το γραφείο Ενεργειοδομή κατάφερε μετά από πολύ προσπάθεια (λόγω κάποιων προβλημάτων) να μου δημιουργήσει φάκελο και να εγκριθεί τελικώς το σπίτι μου στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον .Στη συνέχεια ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού τοποθετώντας αλουμίνια, Θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση ταράτσας(δώματος) και ένα κλιματιστικό. Χρησιμοποιώντας τα ποιο εξειδικευμένα συνεργεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία. Επαγγελματίες στο χώρο και άψογοι γνώστες του προγράμματος. Εμπιστευτείτε τους αναμφίβολα για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας.

ΑΜΑΛΙΑ Φ.

ΖΑΒΛΑΝΙ

28/Σεπ/2018


 

Σωστή και έγκαιρη προετοιμασία δικαιολογητικών και φακέλου για επιτυχή ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον.

« First ‹ Previous 1 2 3 Next › Last »