Είπαν για εμάς

ΛΙΤΣΑ Α.

ΠΡΑΤΣΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ

09/Ιαν/2019


 

θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκεκριμένο γραφείο για την άψογη συνεργασία μας όσον αφορά τις εργασίες που έγιναν στο σπίτι μου με το πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οικον” κ ως εκ τούτου συνιστώ ανεπιφύλακτα κ άλλους να εμπιστευθούν το γραφείο αυτό.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.

ΜΑΜΟΥΛΑΔΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

20/Νοέ/2018


 

Τυπικοί και οργανωμένοι πάντα μέσα στον προγραμματισμό τους διεκπεραίωσαν τις εργασίες στο σπίτι μου στους χρόνους που είχαμε ορίσει.

ΧΑΡΗΣ ΑΝΤ.

13/Νοέ/2018


 

Άριστοι επαγγελματίες, και πριν αλλά και μετά τις εργασίες είναι κοντά στον πελάτη. Πολύ καλή δουλεία σε πολύ λίγο χρόνο με τα καλύτερα και ποιο ποιοτικά υλικά!

ΧΡΗΣΤΟΣ Π.

ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

09/Νοέ/2018


 

Το γραφείο Ενεργειοδομή ανέλαβε το 2018 να κάνει την αίτηση για την ένταξη του σπιτιού μου στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οίκον χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για μένα. Αφού έγινε η ένταξη τοποθετήσαμε στο σπίτι αλουμίνια, αντλία θερμότητας, τέντες, και κλιματιστικά. Άψογη συνεργασία. Έγινε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένα συνεργεία Αξίζει να τους εμπιστευτεί κάποιος και για την υποβολή της αίτησης για την ένταξη στο πρόγραμμα αλλά και για την υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης.

ΛΕΤΤΑ Α.

29/Οκτ/2018


 

Ικανοποιημένη από τις εργασίες των συνεργείων αλλά και από την προσέγγιση της εταιρείας καθώς και την διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΣ

26/Οκτ/2018


 

Συνεργάστηκα με την Ενεργειοδομή το 2017. Τοποθετήσαμε αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για θέρμανση και τέντες στο σπίτι με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον. Τηρήθηκε το συμφωνητικό κατά γράμμα. Τέλειοι επαγγελματίες , έχοντας συνεργασία με τα κατάλληλα εξειδικευμένα συνεργεία .Επέλεξα το συγκεκριμένο γραφείο μετά από πολύ ψάξιμο στην αγορά για τις παροχές που μου πρόσφεραν.

ΗΛΙΑΣ Ν.

ΑΓ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΑΤΣΙΚΑ

06/Οκτ/2018


 

Το γραφείο Ενεργειοδομή κατάφερε μετά από πολύ προσπάθεια (λόγω κάποιων προβλημάτων) να μου δημιουργήσει φάκελο και να εγκριθεί τελικώς το σπίτι μου στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον .Στη συνέχεια ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού τοποθετώντας αλουμίνια, Θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση ταράτσας(δώματος) και ένα κλιματιστικό. Χρησιμοποιώντας τα ποιο εξειδικευμένα συνεργεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία. Επαγγελματίες στο χώρο και άψογοι γνώστες του προγράμματος. Εμπιστευτείτε τους αναμφίβολα για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας.

ΑΜΑΛΙΑ Φ.

ΖΑΒΛΑΝΙ

28/Σεπ/2018


 

Σωστή και έγκαιρη προετοιμασία δικαιολογητικών και φακέλου για επιτυχή ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον.

ΦΑΝΗΣ Σ.

ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

20/Αυγ/2018


 

Τις αρχικές επιφυλάξεις και το άγχος μου διαδέχθηκε η καλή συνεργασία και η δημιουργία μαζί σας.Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους να επενδύσουν στο αύριο και στο μέλλον

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

ΦΡΟΥΡΙΟ

18/Μαΐ/2018


 

Οφείλω να παραδεχθώ ότι η συνεργασία με την Ενεργειοδομή ήταν άκρως επιτυχής και το αποτέλεσμα παραπάνω από ικανοποιητικό !! Ευελπιστώ και σε μια ακόμη επιτυχή συνεργασία και στο μέλλον !

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

19/Μαρ/2018


 

Μπράβο!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνατε στο πρόγραμμα εξοικονομώ έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αλεξάνδρα Κ.

Λυγιάς Ναυπάκτου

02/Οκτ/2017


 

Το 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ», εγώ και οι γονείς μου συνεργαστήκαμε με την εταιρεία ‘‘Ενεργειοδομή’’ που εδρεύει στην Πάτρα. Από την πρώτη στιγμή, η εν λόγω εταιρεία βρισκόταν στο πλευρό μας. Δίχως καθυστερήσεις και επιπόλαιες κατασκευές, μα με συνέπεια, υπευθυνότητα και ευγένεια. Η οικία μας βρίσκεται σε ένα προάστιο της Ναυπάκτου και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της ‘‘Ενεργειοδομής’’ ήταν διαθέσιμα να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας και να μας βοηθήσουν. Μάλιστα, αποτελεί πλέον θετικό στοιχείο το γεγονός ότι η εταιρεία αναλαμβάνει εξαρχής τη διεκπεραίωση της αναβάθμισης του σπιτιού, απαλλάσσοντας τους πελάτες από τις αγχώδεις καταστάσεις της γραφειοκρατίας. Με λίγα λόγια, ‘‘τρέχουν’’ αυτοί για εσάς! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!

« First ‹ Προηγούμενο 1 2 3
');(document.contains)||document.write('');(window.DOMRect)||document.write('');(window.URL&&window.URL.prototype&&window.URLSearchParams)||document.write('');(window.FormData&&window.FormData.prototype.keys)||document.write('');(Element.prototype.matches&&Element.prototype.closest)||document.write('');('objectFit'in document.documentElement.style)||document.write('')