Είπαν για εμάς

ΦΑΝΗΣ Σ.

ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

20/Αυγ/2018


 

Τις αρχικές επιφυλάξεις και το άγχος μου διαδέχθηκε η καλή συνεργασία και η δημιουργία μαζί σας.Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους να επενδύσουν στο αύριο και στο μέλλον

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

ΦΡΟΥΡΙΟ

18/Μαΐ/2018


 

Οφείλω να παραδεχθώ ότι η συνεργασία με την Ενεργειοδομή ήταν άκρως επιτυχής και το αποτέλεσμα παραπάνω από ικανοποιητικό !! Ευελπιστώ και σε μια ακόμη επιτυχή συνεργασία και στο μέλλον !

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

19/Μαρ/2018


 

Μπράβο!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνατε στο πρόγραμμα εξοικονομώ έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αλεξάνδρα Κ.

Λυγιάς Ναυπάκτου

02/Οκτ/2017


 

Το 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ», εγώ και οι γονείς μου συνεργαστήκαμε με την εταιρεία ‘‘Ενεργειοδομή’’ που εδρεύει στην Πάτρα. Από την πρώτη στιγμή, η εν λόγω εταιρεία βρισκόταν στο πλευρό μας. Δίχως καθυστερήσεις και επιπόλαιες κατασκευές, μα με συνέπεια, υπευθυνότητα και ευγένεια. Η οικία μας βρίσκεται σε ένα προάστιο της Ναυπάκτου και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της ‘‘Ενεργειοδομής’’ ήταν διαθέσιμα να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας και να μας βοηθήσουν. Μάλιστα, αποτελεί πλέον θετικό στοιχείο το γεγονός ότι η εταιρεία αναλαμβάνει εξαρχής τη διεκπεραίωση της αναβάθμισης του σπιτιού, απαλλάσσοντας τους πελάτες από τις αγχώδεις καταστάσεις της γραφειοκρατίας. Με λίγα λόγια, ‘‘τρέχουν’’ αυτοί για εσάς! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!

« First ‹ Previous 1 2 3