Είπαν για εμάς

Νίκος Μ.

Ναύπακτος

22/Μαρ/2021


 

Ευχαριστώ πολύ την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ για την άψογη συνεργασία.Αξιόπιστη εταιρεία με πολύ ευγενικό προσωπικό άρτια καταρτισμένο και υψηλό επαγγελματισμό.Άψογη ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας μου με υψηλών προδιαγραφών υλικά και το σημαντικότερο τεχνική υποστήριξη μετά και το τέλος των εργασιών.

Βασιλική Λ.

Μονοδένδρι Πατρών

26/Φεβ/2021


 

Ευχαριστώ την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ για την αναβάθμιση του σπιτιού μου.Ολα έγιναν εξαιρετικά γρήγορα με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Νίκη Γ.

Ναυπακτος

12/Φεβ/2021


 

Άριστη συνεργασία με την εταιρεία,εξαιρετικό εργατικό δυναμικό με εμπειρία χαμόγελο και πάντα δίπλα μας σε κάθε δυσκολία μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Γεωργάκης Μ.

Λακκόπετρα Αχαιας

12/Φεβ/2021


 

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Η συνεργασία μας ήταν άψογη σε ένα απαιτητικό έργο, δύσκολο όπως το έβλεπα εγώ αλλά τελικά όπως προέκυψε είχα να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι πραγματοποίησαν τις εργασίες με άψογο τρόπο.

Μιχάλης Τ.

Ζαρουχλέικα Πατρών

11/Φεβ/2021


 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία της ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗΣ για την συνέπεια που υπέδειξε στην όλη κατασκευή. Πραγματικά το σπίτι μου άλλαξε μορφή γρήγορα και χωρίς να προβληματιστώ κατά τη διάρκεια της αφού τα «παιδιά» της ήταν κοντά μας όλη την ώρα να λύσουν τις όποιες απορίες και δυσκολίες παρουσιάζονταν στην πορεία του έργου.

Σπύρος Κ.

Πάτρα

11/Φεβ/2021


 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μοναδική συμβολή σας στην ενεργειακή αναβάθμιση του διαμερισματός μου στην Αγυιά Πατρών δοθέντος οτι επρόκειτο για μία εξαιρετική περίπτωση που με είχε οδηγήσει σε σκέψεις μετεγκαταστασής μου σε μη ιδιόκτητο διαμέρισμα σε άλλη περιοχή της πόλης!!
Σας ευχαριστώ και σας ευγνομονώ που επιτέλους με τις πλήρεις προτάσεις σας απολαμβάνω επιτέλους τον ιδιόκτητο χώρο μου.

Ευδοκία Π.

Κ. Αχαια

10/Φεβ/2021


 

Η συνεργασία μας με την Ενέργειοδομή ήταν άψογη σε όλους τους τομείς. Υπήρξε συνέπεια, επαγγελματισμός και υπευθυνότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Συνιστούμε την εταιρία ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί μια ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού του.

Κώστας Δ.

Αίγιο

09/Φεβ/2021


 

Επέλεξα την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ μετά από προτροπή συναδέλφου μου που είχε συνεργαστεί με την εταιρεία και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ιδανική επιλογή για του εξής λόγους:
-Σαφείς όροι σε γραπτό συμβόλαιο.
Σας προτείνω να είστε καχύποπτοι αν η υποψήφια κατασκευαστική εταιρεία δεν είναι πρόθυμη να συνάψει έγγραφη σύμβαση, όπου θα είναι ρητά διατυπωμένοι οι όροι της συμφωνίας.Γενικά οι όροι στο συμβόλαιο ως προς το χρονοδιάγραμμα, το ενδεχόμενο καθυστέρησης και τις επιμέρους αμοιβές πρέπει να είναι σαφείς και όσο το δυνατόν περισσότερο λεπτομερείς.
-Εγγύηση.
Δεν παρέχουν όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες εγγύηση στις εργασίες τους και τα υλικά που χρησιμοποίησαν.Γενικά το να παρέχεται τεχνική υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας είναι όχι μόνο πολύ βολικό,αλλά και ένα ευοίωνο σημάδι ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες που στηρίζουν τον πελάτη τους και παρέχουν υψηλού επιπέδου.

Βασιλική Σ.

Αίγιο

07/Αυγ/2020


 

Ειμαι ικανοποιημενη απο την συνεργασια μου με την Ενεργειοδομη. Εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν. Συνχαρητιρια σε ολη τιν ομαδα. Σας ευχαριστω πολυ, Σκεντζου Βασιλικη.

Ιωάνννης Σ.

Συχαινά

10/Φεβ/2020


 

Η εταιρεία Ενεργειοδομή επέδειξε τον επαγγελματισμό της και ολοκλήρωσε το έργο της στα συμφωνηθέντα πλαίσια τόσο χρονικά όσο και τεχνικά. Τους ευχαριστώ πολύ,

Γρηγόρης Τ.

Μιντιλόγλι

03/Φεβ/2020


 

Επαγγελματισμός με σωστές εργασίες, παράδοση στην ώρα τους και κάλυψη των αναγκών του πελάτη

Μανώλης Π.

Οβρυά

03/Φεβ/2020


 

Τέλος καλό όλα καλά σε μια σειρά εργασιών του εξοικονομώ, ευχαριστώ τους παράγοντες της εταιρείας για την σωστή τους αντιμετώπιση

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γ.

ΙΤΙΕΣ

21/Οκτ/2019


 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία Ενεργειοδομή που συνεργάστηκα για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Η εταιρία διαθέτει άρτιο και οργανωμένο προσωπικό το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας μου.

Αλεξάνδρα Φ.

Αγυιά Πατρών

21/Οκτ/2019


 

Ευχαριστώ την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ, πραγματικά μας εξυπηρέτησαν τέλεια και οσο αναφορά το κλείσιμο του φακέλου αλλά και τις εργασίες τις οποίες πραγματοποίησαν γρηγορα και άψογα.

ΝΙΚΟΣ Χ.

ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ

06/Σεπ/2019


 

Μπράβο σας, ότι είπαμε έγινε ξεκάθαρες και σωστές εργασίες και πάνω απ όλα εμπιστοσύνη

1 2 3 Επόμενο › Last »