Είπαν για εμάς

Βασιλική Σ.

Αίγιο

07/Αυγ/2020


 

Ειμαι ικανοποιημενη απο την συνεργασια μου με την Ενεργειοδομη. Εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν. Συνχαρητιρια σε ολη τιν ομαδα. Σας ευχαριστω πολυ, Σκεντζου Βασιλικη.

Ιωάνννης Σ.

Συχαινά

10/Φεβ/2020


 

Η εταιρεία Ενεργειοδομή επέδειξε τον επαγγελματισμό της και ολοκλήρωσε το έργο της στα συμφωνηθέντα πλαίσια τόσο χρονικά όσο και τεχνικά. Τους ευχαριστώ πολύ,

Γρηγόρης Τ.

Μιντιλόγλι

03/Φεβ/2020


 

Επαγγελματισμός με σωστές εργασίες, παράδοση στην ώρα τους και κάλυψη των αναγκών του πελάτη

Μανώλης Π.

Οβρυά

03/Φεβ/2020


 

Τέλος καλό όλα καλά σε μια σειρά εργασιών του εξοικονομώ, ευχαριστώ τους παράγοντες της εταιρείας για την σωστή τους αντιμετώπιση

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γ.

ΙΤΙΕΣ

21/Οκτ/2019


 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία Ενεργειοδομή που συνεργάστηκα για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Η εταιρία διαθέτει άρτιο και οργανωμένο προσωπικό το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας μου.

Αλεξάνδρα Φ.

Αγυιά Πατρών

21/Οκτ/2019


 

Ευχαριστώ την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ, πραγματικά μας εξυπηρέτησαν τέλεια και οσο αναφορά το κλείσιμο του φακέλου αλλά και τις εργασίες τις οποίες πραγματοποίησαν γρηγορα και άψογα.

ΝΙΚΟΣ Χ.

ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ

06/Σεπ/2019


 

Μπράβο σας, ότι είπαμε έγινε ξεκάθαρες και σωστές εργασίες και πάνω απ όλα εμπιστοσύνη

Σοφία Π.

Δρέπανο Ρίου

08/Αυγ/2019


 

» Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ και τους συνεργάτες της για την άριστη συνεργασία και το καλύτερο αποτέλεσμα στην επισκευή της οικίας μου μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

Γιωργος& Άννα Π.

Ψηλά Αλώνια Πάτρα

16/Ιούλ/2019


 

Από την πρώτη μας συνάντηση με την εταιρία ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ διακρίναμε την εξειδικευμένη εμπειρία όλης της ομάδας αλλά και τη θετική τους ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, επέδειξαν ταχύτητα και συνέπεια στην υλοποίηση των εργασιών, ενώ μας έδωσαν εναλλακτικές προτάσεις και ιδέες. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρία ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας, καθώς ήταν δίπλα μας σε κάθε στάδιο μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.

Έφη Μ.

Μυρσίνη Ηλείας

11/Ιούλ/2019


 

Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την εταιρεία Ενεργειοδομη του κ. Κώστα Συψα και τού κ. Χρήστου Σταθοπουλου. Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη και φυσικά τα αποτελέσματα ήταν η τρανταχτη απόδειξη της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτουν. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την εργασία τους καθώς και από την έγκαιρη αποπεράτωση του έργου..

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ Π.

ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

14/Ιούν/2019


 

Εμπιστευθήκαμε την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ κατόπιν αναλυτικής τεχνικής και οικονομικής ενημέρωσης που μας έγινε στον τόπο του έργου.
Την εμπιστευθήκαμε από την πρώτη στιγμή γιατί είδαμε μπροστά μας ανθρώπους με εξαιρετική τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. Το έργο πραγματοποιήθηκε στο εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και σε χρόνο που εξυπηρετούσε και την οικογένειά μου, λόγω μεγάλου φόρτου επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαίρεσης των παλαιών εξωτερικών κουφωμάτων και τοποθέτηση νέων, εντός της ημέρας εγκατάστασης. Έγινε τοποθέτηση κλιματιστικών σωμάτων και υγρομόνωση- θερμομόνωση της ταράτσας 200 μ2. Όλες οι εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν βάση της μελέτης και του συμφωνητικού που είχαμε υπογράψει. Οι εργασίες έγιναν με κάθε επαγγελματισμό και επιμέλεια. Το αποτέλεσμα της αναβάθμισης ορατό από τις πρώτες μέρες ολοκλήρωσης του έργου. Συνιστούμε την ΕΝΕΡΓΕΙΟΔΟΜΗ ανεπιφύλακτα για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας .

Γεωργία Κ.

Ζαρουχλέιικα

05/Ιούν/2019


 

Άψογη συνεργασία ,με την Ενεργειοδομή σε όλα τα επίπεδα, όσο αφορά το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’οίκον »
Οι εύστοχες συμβουλές του προσωπικού, είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν όλες οι επισκευές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά, και τους σωστούς επαγγελματίες
Το αποτέλεσμα ήταν άψογο και ευχαριστώ πολύ την εταιρεία

ΧΑΡΑ Π.

ΖΑΒΛΑΝΙ

27/Μαΐ/2019


 

Μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι με την δουλειά που μας έκαναν…. Άψογοι επαγγελματίες, με συνέπεια , προσοχή στην λεπτομέρεια κ αγάπη σε αυτό που κάνουν. Τους ευχαριστούμε κ τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ

23/Μαΐ/2019


 

Όταν αποφάσισα να κάνω ανακαίνιση κ να μπω στο εξοικονομώ απευθύνθηκα τόσο σε απλούς ιδιώτες όσο κ εταιρείες .
Η συνεργασία μου με την Ενεργειοδομή ήταν άψογη θα έλεγα απ’ την αρχή.
Τόσο η ενημέρωση που είχα κ οι συμβουλές που δέχτηκα για το τι ήταν καλύτερο για την δική μου περίπτωση ακινήτου όσο και ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου χαρακτηρίζονταν από συνέπεια ,υπευθυνότητα ,επαγγελματισμό και κυρίως εμπιστοσύνη..

ΚΩΣΤΑΣ Κ.

ΣΚΑΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

16/Μαΐ/2019


 

Η συνεργασία μας με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον ήττα πραγματικά εξαιρετική!!! Όλα συντονισμένα και τα συνεργεία όπως πρέπει!!! Ευχαριστούμε για όλα!!!

1 2 3 Next › Last »